Nacházíte se: AČN > Novinky

Vítejte na stránkách kvalitního nábytku

07. 12. 2010    Tisková zpráva Asociace českých nábytkářů

Asociace českých nábytkářů reaguje na vznik ojedinělého nábytkářského projektu v srdci České republiky, který nese značku „EXIT 112“. Nový koncept prodeje je ojedinělý i v evropském měřítku. Projekt je zaměřen na prodej vysoce kvalitního nábytku, zejména od českých výrobců.

Zatímco celou republiku ve středu večer (1.12.2010) zasypala vydatná nadílka čerstvého sněhu, několik kilometrů od Jihlavy, nedaleko od sjezdu číslo 112 z dálnice D1, se ve stejné době otevíral unikátní projekt nového obchodního konceptu, zaměřeného na prodej nábytku vyšší kvalitativní třídy. Projekt je úzce spjat s tradičním českým výrobcem kvalitních sedacích souprav, společností Böhm, která tento showroom postavila v těsném sousedství svého výrobního závodu.

Na ploše 1250 m2 je ve dvou patrech, zcela nového komplexu, vystaven nábytek od významných českých výrobních firem. Jsou jimi tito členové Asociace českých nábytkářů:
  • společnost Böhm - sedací soupravy, křesla, čalouněný nábytek.
  • Jelínek, výroba nábytku – výrobce kvalitního bytového nábytku z masivního dřeva a výrobce matrací. Na bytový nábytek i matrace, společnost Jelínek, vlastní značku Česká kvalita – Nábytek.
  • Jitona – největší výrobce bytového nábytku v České republice, představuje nové kolekce moderního bytového nábytku.
  • Gumotex – tradiční český výrobce matrací pro zdravé spaní.
  • Domestav – výrobce nábytku z masivního dřeva.
  • Profil nábytek – výrobce několika nábytkových řad, představuje unikátní systém kancelářského nábytku od renomovaného českého designera Ivana Dlabače, systém „Polygon“. Nábytková řada „Polygon“ získala ocenění v soutěži o nejlepší design „NÁBYTEK ROKU 2009“.
Prodejní koncept je ojedinělý svým pojetím a velkorysostí. Potenciálním zákazníkům nabízí dostatek pohodlí a profesionální servis. Během návštěvy a prohlídky showroomu se můžete osvěžit v kavárně, která je součástí komplexu. Pokud budete mít štěstí, můžete si poslechnout hudbu linoucí se z vystaveného unikátního nástroje značky „Petrof“, jejíž stálá prezentace je součástí showroomu. WIFI a dětský koutek pro zákazníky jsou samozřejmostí.
Více informací o projektu EXIT 112 naleznete na www.exit112.cz.

...návrat zpět

AČN dává záštitu soutěži SUSO AČN podporuje tento projekt FÍHA DÝHA Odborný mediální partner AČN FÍHA DÝHA